Телефон 0882 520 320
Имейл siagroltd@gmail.com

Има защо да се пазарува от TractorParts.BG

Има защо да се пазарува от TractorParts.BG

Сентенция гласи: „Автопаркът на фермера е неговата дясна ръка“. Мисията на TractorParts.BG е именно тази – да поддържа Вашите машини надеждни. Бързото и адекватно обслужване е от първостепенно значение за нас. 

Знаем, че работейки с трактор или комбайн, вие гоните агротехнически срокове, но… ако машината се развали, то ние идваме на помощ. Разчитайте на моментно съдействие по телефона – 0882 520 320Можем бързо и адекватно да ви предложим и чрез сайта нови резервни части за Вашия трактор, комбайн, телескопичен товарач и почвообработваща машина. Доставяме също и употребявани резервни части само за трактори JOHN DEERE. TractorParts.BG ви предлага пълна гама от нови резервни части за марките: JOHN DEERE, CASE IH, FIAT, FORD NEW HOLLAND, MASSEY FERGUSON. Гарантираме за високото им качество, защото чисто новите части вървят с гаранционен срок. По този начин Вие бързо ще отстраните техническия проблем на машината и ще продължите спокойно работата на полето.

И за да ви докажем, че държим на доброто  партньорство за дълги години напред, TractorParts.BG предлага атрактивни и достъпни цени на частите.

Не забравяйте и че за добрата работа на машините от голямо значение е и тяхната поддръжка. Бързата доставка, разумната цена и гарантираното качество ви дават увереност, че сте на правилното място.

TractorParts.BG – първият онлайн магазин за части на трактори и комбайни с изобилие от продукти.