Телефон 0882 520 320
Имейл siagroltd@gmail.com

Правила и условия

Общи условия

Ако използвате този уеб сайт считаме, че сте прочели и сте съгласни с условията. Чрез регистрацията, използването и поръчка от сайта потребителя приема и се задължава да следва условията за ползване изцяло.

‘’СИ Агро 2011’’ ЕООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, с адрес на регистрация:

гр. Добрич, ул. ‘’Лозарска’’ №11

 ЕИК: 201398307

 ‘’СИ Агро 2011’’ ЕООД, наричан на кратко Доставчик, в ролята си на създател и собственик на уеб сайтът  tractorparts.bg ви дава право да разглеждате всички материали, публикувани в уеб сайтът само за лична употреба и нетърговска цел, при условие че се съобразявате с авторските права и означения. Забранено е материалите от Уеб сайтът да се копират, биват публично разпространявани или раздавани за каквато и да е търговска или обществена цел.

Всички материалите в tractorparts.bg  са под закрилата на Закона за Авторското Право и сродните му права и всяка употреба в разрез със закона ще се докладва и разследва от съответните органи.

Права и отговорност на страните

Доставчикът има право във всеки един момент и без предупревдение да прави промени в публикуваните материали, цени, описания и услуги. Доставчикът си запазва правото по свое усмотрение да променя цените по всяко време без да е длъжен предварително да уведоми потребителите. При допуснати технически грешки в публикуването на сайта, tractorparts.bg  има правото да откаже изпълнението на договора и не дължи обезщетение по никакъв начин, освен да възстанови сумите, платени от потребителя при наличието на такива.

Доставка

Всички продукти се доставят до всяка точка на територията на България и чужбина.

 

Поверителност на данните

Личните данни, които tractorparts.bg  получава, ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите – приемане и изпълнение на поръчки, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. tractorparts.bg гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани за информационния ни бюлетин, могат да прекратят абонамента си по всяко време.