gear gear
Моля, изчакайте

Правила и условия

Ако използвате този уеб сайт считаме, че сте прочели и сте съгласни с условията. Чрез регистрацията, използването и поръчка от сайта потребителя приема и се задължава да следва условията за ползване изцяло.

‘’СИ Агро 2011’’ ЕООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, с адрес на регистрация:

гр. Добрич, ул. ‘’Лозарска’’ №11

 ЕИК: 201398307

 ‘’СИ Агро 2011’’ ЕООД, наричан на кратко Доставчик, в ролята си на създател и собственик на уеб сайтът  tractorparts.bg ви дава право да разглеждате всички материали, публикувани в уеб сайтът само за лична употреба и нетърговска цел, при условие че се съобразявате с авторските права и означения. Забранено е материалите от Уеб сайтът да се копират, биват публично разпространявани или раздавани за каквато и да е търговска или обществена цел.

Всички материалите в tractorparts.bg  са под закрилата на Закона за Авторското Право и сродните му права и всяка употреба в разрез със закона ще се докладва и разследва от съответните органи.

Права и отговорност на страните

Доставчикът има право във всеки един момент и без предупреждение да прави промени в публикуваните материали, цени, описания и услуги. Доставчикът си запазва правото по свое усмотрение да променя цените по всяко време без да е длъжен предварително да уведоми потребителите. При допуснати технически грешки в публикуването на сайта, tractorparts.bg  има правото да откаже изпълнението на договора и не дължи обезщетение по никакъв начин, освен да възстанови сумите, платени от потребителя при наличието на такива.

0882 520 320